Reageer op: Online hulpverlening

Ik heb alleen ervaring met gratis websites, maar ik vond de informatie daar wat te algemeen. Ik denk er zelf ook over om het via deze site eens te proberen, omdat mijn zoon best ingewikkelde problemen heeft. Hij is erg angstig en wordt de laatste tijd 's nachts veel wakker (hij is acht jaar). Ik wil vooral weten hoe ik hem daar bij kan helpen, zie het nog niet zitten om met hem de hulpverlening weer in te gaan. Ik denk dat ik het beeldbellen ga proberen. Kan je dus nog niet echt helpen door een ervaring te delen, maar als ik het gedaan heb dan laat ik het hier wel weten oke?

Private: Yuda online Forums Het forum. Online hulpverlening Reageer op: Online hulpverlening

#1305 Reactie

Moeder v. Bob :)

Ik heb alleen ervaring met gratis websites, maar ik vond de informatie daar wat te algemeen. Ik denk er zelf ook over om het via deze site eens te proberen, omdat mijn zoon best ingewikkelde problemen heeft. Hij is erg angstig en wordt de laatste tijd ‘s nachts veel wakker (hij is acht jaar).
Ik wil vooral weten hoe ik hem daar bij kan helpen, zie het nog niet zitten om met hem de hulpverlening weer in te gaan. Ik denk dat ik het beeldbellen ga proberen. Kan je dus nog niet echt helpen door een ervaring te delen, maar als ik het gedaan heb dan laat ik het hier wel weten oke?

(050) 211 04 89