Bij vriendje slapen

Private: Yuda online Forums Het forum. Bij vriendje slapen

Dit onderwerp bevat 2 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door  Jose 9 jaren, 7 maanden geleden.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #1445 Reactie

  Jose

  Mijn dochter van 15 wil bij haar vriendje slapen. Ik ben het er eigenlijk niet mee eens, het is misschien ouderwets maar ik kan niet aan het idee wennen. Wat vinden jullie hiervan? Wat is een normale leeftijd om hiermee te beginnen?

  #1534 Reactie

  Sanne

  Ik ben benieuwd waarom je er niet aan kan wennen, waar je precies bang voor bent? Want als ze ‘het’ met elkaar willen doen, dan kunnen ze dat ook op een ander moment doen natuurlijk!

  #1593 Reactie

  Jose

  Het idee dat ze dit soort dingen al doet zit me gewoon niet lekker. En daarnaast kan ik moeilijk inschatten of ze sterk genoeg is om aan te geven wat ze wil en niet wil. Tegen mij kan ze behoorlijk fel zijn, maar ik vraag me af of ze bij haar vriend dat ook kan. Ik vind dat het niet raar is om tot je 16e of 17e te wachten met bij elkaar slapen. Want als ik het toesta, dan maak ik het wel erg makkelijk. Het is alweer een tijdje geleden dat ik het laatste bericht neerzette, en ze heeft nog hetzelfde vriendje. Maar op die leeftijd kan er ook volgende maand weer iemand anders zijn. Laat ik die dan ook slapen?

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Reageer op: Bij vriendje slapen
Mijn informatie:
(050) 211 04 89